Wij

W-Flex Personeelsdiensten is actief in de arbeidsbemiddeling. Gevestigd in de regio Parkstad staan wij dagelijks ter beschikking voor onze opdrachtgevers en werknemers.

W-Flex komt regelmatig bij de werkgevers over de vloer.

W-Flex Personeelsdiensten heeft geen specialistische voorkeur in haar opdrachtgevers. Voor ons is het belangrijker dat de persoonlijke klik aanwezig is bij een samenwerking. Hierdoor beschikken wij over een gevarieerd vacature-aanbod. Met jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden en payrolling zijn wij in staat om altijd een adequate oplossing aan te bieden.

De bedrijfsnaam is afgeleid uit het feit dat de letter W van W-flex Personeelsdiensten voor verschillende kernwaarden staat. De letter W is alomvattend in het arbeidsproces. Werk is immers essentieel om te voorzien van inkomen. Gezien de huidige arbeidsmarkt is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste baan of juiste medewerker te vinden. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, pro-actieve houding en Wilskracht. Bij ons is iedereen Welkom! W-Flex Personeelsdiensten maakt geen onderscheid in groepen en staat open voor iedereen. Mits de Wilskracht er natuurlijk is. Daarom zijn wij continu op zoek naar Werkgevers en Werknemers die met ons deze passie willen delen.

Kortom W-Flex is niet zomaar een naam, het is een begrip!

In een persoonlijk gesprek willen we graag onze filosofie met u delen. Neem contact op via info@w-flex.nl of 045-2033028

× App ons