Over ons  Kernwaarden

De letter W is voor ons onlosmakelijk verbonden met alles rondom het arbeidsproces. Dit zie je terug in de naam W-Flex en onze kernwaarden: de 5 W’s.

WELKOM

Vanaf het eerste contact ben je welkom. We willen je graag leren kennen, of je nu een (toekomstige) werkgever of werknemer bent. We geloven in persoonlijk contact, betrokkenheid en gastvrijheid. Zo weten we zeker dat we de juiste match kunnen maken.

WIJ

We zijn een team, zowel op kantoor als met de werknemers en werkgevers. Van iedere medewerker kun je dezelfde professionaliteit en betrokkenheid verwachten. Samen creëren we succes. Uitdagingen en problemen lossen we samen op. Samen bereiken we veel meer!
 

WAARDE 

We won’t settle for less, oftewel: we zorgen voor waardevolle contacten, werknemers op de juiste plek en een heleboel extra kennis en informatie. We staan voor jou als werkgever klaar als HR-sparringpartner, begeleiden je als je via ons aan de slag gaat en als je bij W-Flex werkt helpen we je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een waardevolle samenwerking voor alle partijen.

WERK

Wij zorgen dat werkgevers en werknemers elkaar vinden door recruitment en uitzenden. Dat gaat veel verder dan een match op papier en jouw wensen staan centraal. We kijken welke kandidaat aansluit bij de bedrijfscultuur, de collega’s en de visie. Een duurzame match is voor alle partijen het voordeligste en zorgt voor mooie resultaten. Werken bij W-Flex betekent ruimte voor groei en eigen ideeën, een goede werksfeer en een waardevolle beloning van je harde werk.
 

WILSKRACHT 

Waar een wil is, is een weg, het is een cliché, maar wel waar! We geloven dat je met wilskracht heel ver komt. We doen er alles aan om de werkwensen van werkgever en werknemer te vervullen. We verwachten dezelfde wilskracht van de werknemers.