Voor werknemers

Je bent op zoek naar een nieuwe baan!? Dat komt goed uit, want wij hebben volop vacatures voor zowel tijdelijke als vaste functies. Bij W-Flex kun je terecht als zowel flexwerker als voor een vaste baan. We bemiddelen je met veel liefde en aandacht bij mooie werkgevers in Zuid-Limburg.

Hoe werkt het?

Zodra je jouw inschrijving compleet instuurt, kom je in onze database. Als er een vacature binnenkomt, zoeken we in de database naar de beste matches. Zit je erbij? Dan nemen we direct contact met je op. Lees hier alles over onze werkwijze.
 

Uitzendwerk via W-Flex in Heerlen

Zoek je een tijdelijke baan of wil je in een nieuw vakgebied aan de slag? Dan kun je via W-Flex aan de slag als uitzendkracht. We helpen je aan een passende baan met goede arbeidsvoorwaarden. Je bent als uitzendkracht bij W-Flex in dienst. Dat betekent dat wij zorgen dat alle administratie rondom je baan geregeld wordt en dat wij je wekelijks of maandelijks uitbetalen. Voor vragen kun je ook bij ons terecht. We willen jou een succesvolle start geven binnen het bedrijf, zodat je vanuit daar je carrière kunt vervolgen.

Schrijf je nu in
  

Mbo+ en hbo- vacatures in Zuid-Limburg

Ben je klaar met je mbo- of hbo-opleiding en klaar voor je eerste baan? Of ben je al een paar jaar aan het werk, maar wil je de volgende stap maken? Dan zit je bij W-Flex goed! We bemiddelen kandidaten op mbo+ en hbo-niveau voor uitdagende functies in het mkb. We werken in Zuid-Limburg en kennen de lokale arbeidsmarkt erg goed. Als je reageert op een vacature, kijken we of er een match is. Is dat het geval, dan nodigen we je uit voor een kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen. Pas je ook goed binnen het bedrijf? Dan kunnen we je voorstellen bij de werkgever.

Zo begeleiden we je stap voor stap naar je nieuwe baan. Zie W-Flex als de springplank in je carrière, we zorgen dat je een werkplek vindt waar je echt goed tot je recht komt. Zijn er op het moment geen passende openstaande vacatures? Schrijf je dan vrijblijvend in. Als we een mooie vacature voor je hebben, nemen we contact met je op!

Bekijk hier onze vacatures