Voor werknemers  Werkwijze

Ons team gaat op basis van je voorkeuren op zoek naar een nieuwe baan. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste plek belandt, willen we je graag leren kennen. Daarom nodigen we je altijd uit voor een kennismakingsgesprek. Dat doen we in een persoonlijk gesprek of via een videocall. We bespreken daarin wat je voor baan zoekt en wat je ambities zijn. Hebben we een passende vacature en is er een match? Dan begeleiden we je op weg naar je nieuwe baan.

Zoek je werk? Wij helpen je!

Wanneer je als flexwerker via ons aan de slag gaat, blijf je in dienst van W-Flex. We zorgen dat alles goed geregeld is voor je. Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Dan kun je ons altijd bellen, mailen of appen. We vinden het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt en onderdeel uitmaakt van de W-Flex club.

 

Mbo+ of hbo-functie via W-Flex

Op zoek naar een vaste baan? Dan begeleiden we je tijdens het gehele sollicitatieproces. Van eerste kennismaking tot het tekenen van je contract: we staan voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je ook echt op de juiste plek terechtkomt. Daarom gaan we eerst goed met elkaar in gesprek. Vragen die je kunt verwachten:
 

  • Wie ben je?
  • Wat zoek je?
  • Wat zijn je ambities?
  • Wat voor collega ben je?
  • Wat vind je belangrijk in je werk?


We geloven namelijk dat jij veel meer bent dan alleen je cv. Op papier kan er een match zijn, maar nog belangrijker is dat je ook goed binnen de organisatie past. Op die manier weten we zeker dat je optimaal kunt functioneren en je nieuwe werkgever de beste versie van jou te zien krijgt op de werkvloer. Tijdens de selectieprocedure staan we voor je klaar met advies en om je vragen te beantwoorden.

Bekijk onze vacatures  of  Schrijf je nu in