Over ons

Jij vindt heldere communicatie, persoonlijke aandacht én goede kwaliteit heel belangrijk, wij ook. Je kunt bij W-Flex terecht voor: 

  • Uitzenden
  • Recruitment
  • HR-advies 

In de wereld van recruitment en uitzenden is het nooit saai. Dat was voor William Engels in 2015 een drijfveer om te starten met W-Flex Personeelsdiensten. Inmiddels is deze eenmanszaak uitgegroeid tot W-Flex BV, een stevige en dynamische organisatie met een eigen, unieke aanpak. We geloven dat oprechte aandacht voor werkgevers en werknemers tot de beste resultaten leidt. Juist dat persoonlijke contact zorgt voor een prettige en duurzame samenwerking.

De missie van W-Flex

Wij brengen werkgevers en werknemers in het mkb bij elkaar voor een waardevolle, duurzame samenwerking


Deze missie ondersteunen we met onze 5 kernwaarden:

  • Welkom
  • Werk
  • Wilskracht 
  • Wij
  • Waarde

Het Engelse cliché is waar: There is no I in TEAM, oftewel: samen bereik je veel meer. Jouw wensen staan bij ons centraal. Of je als werkgever op zoek bent naar een tijdelijke werknemer, een oproepkracht of een vaste kracht, of wanneer je zoekt naar een tijdelijke of vaste baan: we zorgen samen voor een succesvolle uitkomst. Daarom is het belangrijk dat we tijd in elkaar investeren en dat jij je welkom voelt bij W-Flex. We maken werk van de zoektocht en met de nodige wilskracht ontstaat er een mooie match. Dat doen wij samen.

Het resultaat? Een samenwerking met veel waarde, niet alleen door werkgever en werknemer te matchen, maar ook daarna. Voor al je vragen kun je altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om een vraag over personeelszaken, je verlofdagen of de wetgeving rondom flexwerken: we staan voor je klaar!

De visie van W-Flex

We geven werknemers de kans om zich te ontwikkelen op een plek die echt bij ze past. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd voor een intake, waarin we de wensen en verwachtingen bespreken. We matchen alleen als het ook écht klopt. Daarin onderscheiden we ons binnen de branche, waar snelheid vaak boven kwaliteit staat. We gaan voor duurzame relaties met werkgevers en werknemers, omdat je daar nu eenmaal het langst profijt van hebt!

We maken graag vrijblijvend kennis, neem contact op voor een afspraak.

Neem contact op