Voor werkgevers

Werk is essentieel om te voorzien van inkomen. W-Flex Personeelsdiensten is daarom continu op zoek naar partners om werknemers te kunnen voorzien van inkomen. Onze diensten zijn gebaseerd op de ABU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. De ABU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer.

Recruitment

Het vinden van nieuwe medewerkers binnen uw bedrijf neemt veel tijd in beslag. Een vacature plaatsen, reacties verwerken, gesprekken inplannen referenties checken. Al met al een omslachtig proces als dit niet tot uw dagelijkse kerntaken hoort. Wij zijn specialist in het werven en selecteren van kandidaten in diverse branches. In een persoonlijk gesprek  zullen wij u open en transparant adviseren. Dit gesprek is voor ons zeer waardevol. U bent immers de beste vertegenwoordiger van uw bedrijf. Zo leren wij uw bedrijf en bedrijfsfilosofie kennen en kunnen wij een perfecte kandidaat aanleveren.

Uitzenden

Uitzendwerk is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Denk daarbij aan de vele voordelen die het voor u als opdrachtgever te bieden heeft. Bent u toevallig op zoek naar een medewerker die een piekmoment moet opvangen? Of groeit uw organisatie sneller dan verwacht en u hebt daarbij geen tijd om zelf de werving en selectie te doen? Wellicht kunnen wij u een oplossing aanbieden. W-Flex Personeelsdiensten streeft er naar om bij iedere samenwerking een maatwerkoplossing aan te bieden. Er zijn diverse uitzendondernemingen die soortgelijke diensten aanbieden. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, en duidelijke afspraken.

Payrolling

Kiest u als opdrachtgever zelf voor de werving en selectie van medewerkers maar u wilt ze niet in dienst nemen? Wij verzorgen de loonbetaling, de opbouw van reserveringen en de administratieve zaken rondom contractbeheer en ziekte. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op via info@w-flex.nl of 045-2033028

× App ons