Voor werkgevers  Recruitment

Zoek je een nieuwe collega op mbo+ of hbo-niveau en wil je graag dat hij of zij direct bij je in dienst komt? Dan gaan we graag voor je aan de slag om de juiste match te maken. Onze recruiters begeleiden het recruitmentproces van begin tot eind en weten precies waar ze de beste kandidaten in Zuid-Limburg vinden.

Recruitment voor mbo+ en hbo via W-Flex in Parkstad, Zuid-Limburg

Het invullen van een vacature is een tijdrovende klus. Misschien heb je niet de mensen of de tijd om zelf te werven of is de juiste collega lastig te vinden. Wat de reden ook is, bij W-Flex ben je op de goede plek voor kwalitatieve professionals op mbo+ en hbo-niveau. Je kan rekenen op een frisse, kritische blik op je organisatie.
 

Hoe werkt recruitment via W-Flex?

We beginnen bij het begin: wat zoek je precies en wat is je doel? We zijn oplossingsgericht en denken met je mee. Als het functieprofiel duidelijk is, gaan we op zoek naar de beste kandidaten in onze database. We hebben grote kennis van de lokale arbeidsmarkt in Zuid-Limburg en hebben veel ervaren professionals in ons bestand. We maken een voorselectie van beschikbare kandidaten en leggen ze de vacature voor. Vervolgens krijg je van ons een selectie van enthousiaste kandidaten. Vind je het prettig als we aanschuiven bij de selectiegesprekken? Geen enkel probleem. 
 

Heldere afspraken

We maken duidelijke afspraken, zodat jij vooraf precies weet waar je aan toe bent. Wij zijn pas tevreden als de opdracht helemaal vervuld is en de juiste kandidaat definitief geplaatst is. We begeleiden het volledige recruitmentproces en staan voor je klaar als sparringpartner.
 

Combinatie van uitzenden en recruitment

Wil je in de eerste instantie flexibel zijn in de uitbreiding van je personeelsbestand? Dan kun je ervoor kiezen om je nieuwe collega te laten starten als uitzendkracht. Bevalt de samenwerking goed? Dan neem je hem of haar na de afgesproken periode van W-Flex over, zodat hij bij jou in dienst komt. We geloven dat er een oplossing is voor ieder personeelsvraagstuk en zijn flexibel en meedenkend.
 

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over de werkwijze van W-Flex en wat we voor je kunnen doen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak