Voor werkgevers  Uitzenden

Uitzenden is een efficiënte manier om personeel in te zetten. De werknemers blijven in dienst bij W-Flex, waardoor jij als werkgever in het mkb flexibel blijft. We zien uitzenden als de manier om de loopbaan van een werknemer te starten. Ons uiteindelijke doel is dat jouw nieuwe werknemer zich verder ontwikkelt en rechtstreeks in dienst komt.

Uitzenden via W-Flex in Heerlen, Zuid-Limburg

Er wordt vaak gedacht dat uitzenden duur is. Dat hangt af van wat je zoekt. Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging van een zieke medewerker of een zwangerschapsverlof of om een piekperiode op te vangen? Dan is uitzenden een slimme oplossing. De werknemer blijft in dienst bij W-Flex, zodat je geen omkijken hebt naar de juridische en administratieve kant. Als de samenwerking goed bevalt, kun je de werknemer in vaste dienst nemen.
 

Uitzenden zorgt voor flexibiliteit

Als onderdeel van het juridisch werkgeverschap, nemen wij ook alles rondom ziekteverzuim van je uitzendkracht uit handen. Je hoopt natuurlijk altijd op fitte en gezonde werknemers, maar ziekte kan altijd voorkomen. Naast het leveren van personeel, denken we graag mee over een gezonde en veilige werkplek en voorzien je van HR-advies als je dat nodig hebt.

Heb je een vacature voor de lange termijn openstaan op mbo+ of hbo-niveau? Dan is recruitment een goede oplossing. 
 

Hoe werkt uitzenden via W-Flex?

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Als we nog niet eerder hebben samengewerkt, komen we eerst bij je langs om jou en het bedrijf te leren kennen. Vervolgens bespreken we wat je zoekt en met welk doel. Als we eenmaal vaker samenwerken, hebben we telefonisch contact en blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. We gaan altijd voor de allerbeste match en kijken verder dan alleen een cv en een brief. Het is namelijk minstens zo belangrijk dat de kandidaat ook goed past in de cultuur en het bedrijf.
 

Duidelijke communicatie

We geloven in heldere communicatie. Je hebt een vaste contactpersoon bij wie je terechtkunt voor vragen of advies. We bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn transparant. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.
 

Tewerkstelling in België

Wil je als mkb-ondernemer in Zuid-Limburg personeel inzetten voor een opdracht in België? Daar helpen we je graag bij. We beschikken over alle kennis over de wet- en regelgeving, het belastingsysteem en de werkwijze in ons buurland en zorgen dat je zorgeloos aan de slag kunt in België.
 

Laten we kennismaken!

Heb je behoefte aan tijdelijk personeel en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op