Partner in recruitment, uitzenden en HR-advies voor Zuid-Limburg

Recente vacatures

26
Sep
Rioolmonteur
Metaal & Techniek
32-38u €13-€17
Als Rioolmonteur bij onze opdrachtgever in Heerlen ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en installatie van rioleringssystemen. Je werkt nauw samen in een team van ervaren monteurs om de kwaliteit van het rioolwerk te verbeteren en te garanderen.
 Nuth
22
Sep
Administratief medewerker
administratie
20-32u 2500 bruto per maand
Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Administratief Medewerker in Heerlen? Onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in schadeafhandeling, is momenteel op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige professional om hun team te versterken.
 Heerlen
21
Sep
Logistiek Medewerker
Logistiek
32 - 40u €2500
Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Logistiek Medewerker in Kerkrade? Onze klant, een technische groothandel, is momenteel op zoek naar een gemotiveerde Magazijnmedewerker om hun team te versterken. In deze functie werk je in dagdienst en zorg je voor het beheer van de voorraad, het orderpic...
 Kerkrade
18
Sep
HR-Medewerker Parttime
administratie, HRM
20-32u 2300-2600
Als HR medewerker kom je de HR afdeling versterken. Het is een klein team, welke zorgdraagt voor de volledige HR werkzaamheden binnen de organisatie. Je bent de link tussen het middenmanagement en de medewerkers en geeft antwoord op vragen op gebied van geldende wet-en regelgeving, arbeidsvoorwaarde...
 Kerkrade
14
Sep
Gazenwasser
schoonmaak
32 - 40u 12.50 tot 15.00 per uur
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als glazenwasser? Wil je graag werken in een dynamisch team en ben je fysiek in orde? Dan is deze functie perfect voor jou!
 Bocholtz

W-Flex personeelsdiensten

Bij W-Flex kennen we de Zuid-Limburgse mkb-arbeidsmarkt erg goed. We kijken verder dan een cv, en maken ijzersterke, duurzame matches tussen werkgever en werknemer. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons voorop!

Ik zoek werk   Ik heb een vacature

Kiezen voor W-Flex betekent:

  • Waarde
  • Betrokkenheid
  • Duurzame samenwerking
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Heldere communicatie

Ik zoek werk

Ontdek de vacatures van W-Flex, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 
 
Bekijk de vacatures

Ik zoek personeel

Uitzenden, recruitment en HR-advies: bij W-Flex staan we voor je klaar als volwaardig HR partner.

Vertel me meer!

Ik wil werken bij W-Flex

Bij ons kun je groeien. We zijn allemaal harde werkers en we rusten niet voor een match gemaakt is.

Dit wil ik!

Over ons

Wij brengen werkgevers en werknemers in het mkb bij elkaar voor een waardevolle, duurzame samenwerking. Zowel voor tijdelijke als vaste vacatures ben je bij W-Flex in Heerlen aan het goede adres.

 Lees ons verhaal